Ein del av bybildet

Ho smiler til oss og ber om litt pengar til livets opphald, denne kvinna frå Tyrkia. Saman med ei handfull andre tiggarar er ho ein del av bybildet i Nerja, denne gamle fiskarlandsbyen heilt sør i Spania. Og så langt vi kan registrera er dei ikkje til sjenanse eller plage for nokon. Ikkje vil vi tru at det er snakk om tiggeforbod heller, slik regjeringa heime har hatt planar om.

Ho smiler til oss og ber om litt pengar til livets opphald, denne kvinna frå Tyrkia. Saman med ei handfull andre tiggarar er ho ein del av bybildet i Nerja, denne gamle fiskarlandsbyen heilt sør i Spania. Og så langt vi kan registrera er dei ikkje til sjenanse eller plage for nokon. Ikkje vil vi tru at det er snakk om tiggeforbod heller, slik regjeringa heime har hatt planar om.

Nyare bileteKristian Hus