Billeg laks

– Er dette verkeleg mogleg, tenkte vi, og såg på prislappen i butikken i Nerja ein gong til. Norsk laks, kanskje endåtil frå Sunde, til rundt 50 kroner kiloen. Det er vel rundt halvparten av norske prisar! Med tanke på den lange transporten frå Norge til Spania er prisskilnaden rett og slett uforståeleg. Har det noko med tollreglar å gjera eller blir norsk laks subsidiert på noko vis? (Send gjerne dine synspunkt til kristian.hus@knett.no)

– Er dette verkeleg mogleg, tenkte vi, og såg på prislappen i butikken i Nerja ein gong til. Norsk laks, kanskje endåtil frå Sunde, til rundt 50 kroner kiloen. Det er vel rundt halvparten av norske prisar! Med tanke på den lange transporten frå Norge til Spania er prisskilnaden rett og slett uforståeleg. Har det noko med tollreglar å gjera eller blir norsk laks subsidiert på noko vis? (Send gjerne dine synspunkt til kristian.hus@knett.no)

Nyare bileteKristian Hus