S. for Sigve

På fredag var Sigve Solheim ein snartur ute i vinden og såg til ørnene sine. Det blei det eit flott bilde av. Han måtte venta ei stund før dei kom, men omsider kom alle tre på same tid. Dei vaksne og ungen. Det såg ut som dei var på leit etter mat, så han gav dei ei passeleg lang lange til middag. Hoa kom og henta med ein gong, og takka for maten med å skriva ein stor S på himmelen. – Det er kjekt med desse ørnene, seier Solheim.

På fredag var Sigve Solheim ein snartur ute i vinden og såg til ørnene sine. Det blei det eit flott bilde av. Han måtte venta ei stund før dei kom, men omsider kom alle tre på same tid. Dei vaksne og ungen. Det såg ut som dei var på leit etter mat, så han gav dei ei passeleg lang lange til middag. Hoa kom og henta med ein gong, og takka for maten med å skriva ein stor S på himmelen.
– Det er kjekt med desse ørnene, seier Solheim.

Nyare bileteKristian Hus